VI GÖR DET NYA I GAMMAL STIL

Vi brinner för tidstypiska renoveringar, oavsett om det handlar om att bevara det ursprungliga eller riva till grunden och återskapa in i minsta detalj. Vi är specialister på skärgårdsmiljöer och har gedigen erfarenhet av byggnadsvård. Vi har eget finsnickeri där vi återskapar gammalt genuint hantverk med stor kunnighet omsorg om detaljerna. Det ska mycket till för att slå oss på fingrarna när det gäller de här gamla kusthusen – vi kan dem innan och utan.

FÖR PRIVATPERSONER OCH FÖRETAG

Vi åtar oss stora och små renoveringar åt privatpersoner och företag. Alla med krav på en pålitlig arbetsledare och byggpartner med kompetens och resurser. Som känner vår skärgårdsmiljö och de gamla husen som måste vårdas utifrån tradition, miljö och väderförhållanden. Som vet hur viktigt det är med rätt materialval och ett kompetent konstruktions- och snickeriarbete.

Vi ser hellre möjligheter är problem och förespråkar hållbarhet och långsiktighet i alla led. Här kan du kika på ett urval av våra referensobjekt.

HUR GÅR DET TILL?

Oavsett om det är en begränsad eller omfattande renovering så börjar vi med att gå igenom projektet tillsammans. Du får möjlighet att berätta hur du vill ha det och vi bidrar med vår expertis kring hantverket och lokala förhållanden. Därefter tar vi fram en arbetsplan och offert för godkännande. Vi genomför byggnationen enligt överenskommelse och avslutar med en grundlig genomgång. Vid större renoveringar erhålls dokument och garanti.

KONTAKTA OSS