VI TAR HELHETSANSVARET VID NYBYGGNATION

Vi är en byggentreprenör som tar totalansvaret för projektering, materialinköp och byggnation. Vi tror på hållbarhet och långsiktighet i alla led och bygger lika gärna utifrån dina egna husdrömmar som arkitektens ritningar och konstruktioner. Utöver våra egna snickare samarbetar vi med de bästa underleverantörerna. Du har kontakt med oss på GRG – vilket ger dig trygghet, korta beslutsvägar och raka besked – samtidigt som vi garanterar rätt material och kompetens till ditt byggprojekt.

FÖR PRIVATPERSONER OCH FÖRETAG

Vi åtar oss allt från mindre renoveringar till stora nybyggnationer åt såväl privatpersoner som företag och kommun. Alla med krav på en pålitlig arbets- ledare och byggpartner med kompetens och resurser. Som känner vår skär- gårdsmiljö utan och innan och som är specialister på såväl byggnadsvård som moderna material och konstruktioner. Som ser möjligheter och som rättframt talar om vad som går att göra och inte.

Här kan du kika på ett urval av våra referensobjekt.

VÅRT LÖFTE TILL VÅRA KUNDER

Vårt anrika företag som värdesätter goda och långsiktiga relationer. och vi har många återkommande kunder sedan starten på 1970-talet.

Vårt företag är grundat på erfarenhet och brett kunnande om lokala förhållanden i och runt Skaftö. Här finns många gamla hus som måste vårdas utifrån tradition, miljö och väderförhållanden. Och när det gäller nybyggnation är vi ytterst noggranna med materialval och konstruktion. För oss gäller hållbarhet och långsiktighet i alla led – och att du som kund blir nöjd med din investering.

HUR GÅR DET TILL?

GRG Svenssons Byggnads AB projektleder uppdraget från start till mål. Vi börjar med att gå igenom projektet tillsammans så du får möjlighet att berätta hur du vill ha det och vi får bidra med vår expertis kring byggnation och lokala förhållanden. Därefter tar vi fram en arbetsplan och offert. Vi genomför byggnationen enligt överenskommelse och avslutar med grundlig genomgång med överlämning av dokument och garanti.

KONTAKTA OSS